fbpx
about foto

About Anna-Radha

Ik heb een lange weg afgelegd naar succes en ben bereid om jou te helpen hetzelfde te bereiken

 

“Maak van je business je blessing”
– Anna-Radha Ghiraw
about foto

About Anna-Radha

Ik heb een lange weg afgelegd naar succes en ben bereid om jou te helpen hetzelfde te bereiken

 

“Maak van je business je blessing”
– Anna-Radha Ghiraw

Anna-Radha Ghiraw

Wie ben ik?

Hey there, ambitious entrepreneur! Mijn naam is Anna-Radha Ghiraw en ik ben de founder van Miss Laptop Lifestyle. Misschien ken je mij van mijn online marketing & social media agency Divine Publishing House, mijn Instagram Anna_Radha_Ghiraw, online magazine Alyzo Fashion News, blog AnnaRadha.com of mijn pr bureau Altijd PR. Online ondernemen is mijn grootste passie en specialiteit.

Succesvolle én locatie-onafhankelijke online business

Door jarenlang hard en smart te werken heb ik een succesvolle én locatie-onafhankelijke online business opgezet. Dit heb ik bereikt door te investeren in kennis en groei. Inmiddels geniet ik dagelijks van mijn financiële vrijheid. Ik leef mijn droomleven en werk waar én wanneer ik maar wil. Dat wil ik jou ook laten ervaren. Ik heb meer dan 100 ambitieuze ondernemers geholpen met het lanceren van een succesvolle online business. Ik deel praktische tools en de beste tips die ik de afgelopen jaren heb verzameld. Are you my next happy client?

When in doubt,
choose change.

Community

Om succes te bereiken is een community van ambitieuze ondernemers heel belangrijk. Bij Miss Laptop Lifestyle ben je dan ook aan het juiste adres. Ik geef jou de handvatten die ik zelf graag wilde hebben. Een succesvolle online business is nu binnen handbereik!

Community van Miss Laptop Lifestyle

Ben jij er klaar voor om jouw online business ook te laten groeien? Sluit je aan bij de community van Miss Laptop Lifestyle, of schrijf je in voor de cursussen en masterclasses.

Life leadershiping

Emma Has Been Featured In

logo
logo
logo
logo
logo